perjantai 30. tammikuuta 2015

Tuleva AG

Nyt se on virallista; ensi kaudella olen Etelä-Karjalan AG (=Assistant Governor) eli apulaiskuvernööri. Alueen klubit ovat: Imatra, Imatra-Vuoksi, Joutseno, Lappeenranta, Lappeenranta-Leiri, Lauritsala sekä Parikkala-Simpelejärvi.

Vähän ennen joulua nykyinen AG otti minuun yhteyttä ja kysyi, voisinko hakeutua jatkamaan hänen "virkaansa". En taida vieläkään tietää millaisiin saappasiin olen hyppäämässä, mutta olin kiinnostunut. Klubimme esitti asian piirikuvernöörille ja tammikuun aikana oli seuraavan kauden piiriorganisaatio muodostettu, jossa olen mukana AG:n roolissa. 

Mitä AG tekee? Tuohon osaan vastata paremmin ensi kaudella ja tulen tässä blogissa kertomaan AG:n kuulumisia, mutta lähinnä apulaiskuvernööri on kuvernöörin apulainen sanan mukaisesti. Meidän Rotarypiiri 1430 jakautuu viiteen alueeseen (Kymenlaakso, Etelä-Karjala, Pohjois-Karjala, Etelä-Savo ja Pohjois-Savo) ja jokaisella alueella on oma apulaiskuvernöörinsä. Vierailemme klubeissa sekä olemme viestinviejiä klubien ja kuvernöörin välillä.

Nyt on puoli vuotta aikaa valmistautua uuteen haasteeseen, jonka tiedän olevan mieluisa. Rotarit ovat mukavaa, leppoisaa ja avuliasta porukkaa, joten tehtävä kuin tehtävä hoituu helposti.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti