torstai 18. elokuuta 2016

Klubi-ilta

Välillä normaali klubi-ilta saattaa tuntua pelkältä juhlalta ... kuten tänään kävi. Kaksi viikkoa sitten saimme uuden jäsenen klubiimme ja tänään Imatran Kylpylän toimitusjohtaja Ari Aspia liittyi Imatran rotarytoimintaan mukaan. Hienoa! Klubimme presidentti Mikko Arponen luovutti Arille Rotary-pinssin, -matrikkelin, tervetulokirjeen sekä klubimme ohjelman.


Juhlallisen seremonian jälkeen toivotimme tervetulleeksi kaukaisen vieraan Mike Curtinin, piirin 5340 apulaiskuvernöörin Oceansidesta, Kaliforniasta. Hän on ollut 80-luvulla Lappeenrannassa vaihto-oppilaana ja on viettänyt viimeiset pari viikkoa lomaa Suomessa. Ennen kotiinpaluuta hän osallistui klubi-iltaamme ja vaihdoimme sen kunniaksi viirejä. 



Illan aiheena oli Lappeenrannan pommitukset talvi- ja jatkosodan aikana. Tapani Kaapro kertoi seikkaperäisesti pommituksista, niiltä suojautumisesta ja jälkitoimista. Näin Raumalta tulleena opin taas hiukkasen lisää paikallishistoriaa ja en voi kuin hämmästellä, ettei Lappeenranta kärsinyt enempää henkilötappioita tuollaisessa "myllytyksessä". 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti