torstai 22. syyskuuta 2016

Viikonloppuleiri Partaharjulla


Jokaisella piirillä on tapana pitää vaihtareille erilaisia leirejä. Myös klubien nuorisovaihtoasiamiehille pidetään piirin alueella koulutusta, jotta pysytään ajan hermoilla vaihtojen suhteen. Meidän piirissä asia on ratkaistu pitämällä yhteinen leiri kauniilla Partaharjun toimintakeskuksella. Tänä vuonna ajankohta oli viikonloppuna 16-18.9.

Perjantai-iltana paikalle saapuivat järjestävät piirin nuorisovaihtotiimin jäsenet ja rotexit, jotka kuljettivat OB-vaihto-oppilaita linja-autoasemalta ja juna-asemalta toimintakeskukselle. Majoittumisen jälkeen tutustuttiin toisiimme ja kerroimme kuulumisia. Sen jälkeen oli tiedossa saunomista ja ruokailua.

Lauantaina aamulla leirille tulivat vielä suomalaiset, viime vuonna vaihtarina olleet opiskelijat (rebound) sekä klubien nuorisovaihtoasiamiehet. Aamupalan jälkeen alkoi eriytetty ohjelma. Klubien nuorivaihtoasiamiesten kanssa käytiin läpi koko nuorisovaihtoprosessi sekä siihen liittyviä kysymyksiä. IB-vaihtarit lähtivät rotexien kanssa luontopolulle ja reboundit jutustelivat viime vuoden kokemuksista. 



Kuvassa piirin nuorisovaihtoasiamiehiä, joita Partaharjulla oli 29.


Piirin nuorisovaihtotiimiin kuuluu puheenjohtaja Paavo Rönkkö, Markus Harald, Jari Rautio, Immi Rönkkö ja minä


Asiarikkaan päivän jälkeen oli hauskanpidon aika. Rotexit järjestivät OB- ja rebound-oppilaille Olympialaiset. Kisaohjelmassa oli hauskoja tiimikisoja koko iltapäivän. Kaikki huipentui saunan jälkeiseen Suomi-tietovisaan.


Sunnuntaina aamupalan jälkeen alkoi paluu arkeen. Hyvästelyjen jälkeen jokainen lähti kotiin viikonlopun hauskuudet mielessä.


Yhteiskuvassa kaikki 6 rotexia, 19 IB- ja 18 rebound-oppilasta


Suurkiitos rotexeille! Ohjelma ja kaikki järjestelyt sujuivat upeasti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti