keskiviikko 31. lokakuuta 2018

Piirin syysseminaari

Kylläpä aika vierähtää nopeasti. Nyt on ollut "hieman" taukoa tämän blogin päivityksissä työpaikan muutoksen takia ... samalla vaihtui myös paikkakuntakin, joten järjestelyjä riitti.

Viime viikonloppuna pidettiin Mikkelissä perjantaina piirinjohdon seminaari, jossa käsiteltiin ajankohtaisia asioita: keskusteltiin edellisen kauden tapahtumista sekä kuluvan kauden tapahtumista. 

Lauantaiaamu aloitettiin syyskokouksella. Piirikuvernööri Vesa Martikkala toivotti kaikki tervetulleeksi kokoukseen ja toivoi rotarytoiminnan olevan hauskaa kuin pellehypyt. 


Syyskokous oli virallinen kokous, jossa käsiteltiin viime kauden vuosikertomus, tilinpäätös, jne. Kokouksessa valittiin myös kauden 2021-2022 piirikuvernööri, joka on Pekka Intke Mikkeli Naisvuoren klubista. Onnea tehtävään Pekka!



Syyskokouksen jälkeen jatkettiin syysseminaarin merkeissä. Aiheina seminaarissa oli Vesan ajankohtaiskatsaus, Aimo Turusen säätiöterveiset, Mikko Heikkilän esitys kansainvälisestä palvelusta sekä Kaapo Pulkkisen esitys rauhan stipendiaateista.


Kokousten ja seminaarien välissä pidettiin myös epävirallisia kokouksia kahvikupin äärellä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti