maanantai 29. toukokuuta 2017

Isäntäperhekoulutus - Lake Saimaa Summer Camp 2017

En ole vähään aikaan kirjoitellut kesäleirin järjestelyiden etenemisestä. Tiimi on kokoontunut aktiivisesti noin kerran kuukaudessa ja saanut tosi paljon aikaiseksi. Olemme saaneet sponsoreita, jotka mahdollistavat ulkomaalaisille leirivaihtareille upeita kokemuksia Suomen luonnosta. Sponssien avulla voimme tarjota kuunariristeilyn Satamosaareen ja kirkkovenesoutua Imatran Kylpylän rannassa. Myös leirinuotioden eväät tullaan sponsorivaroin kustantamaan. 
Leirin aikataulu sekä ohjelma alkaa olla valmis ja leiriläiset on valittu. Myös isäntäperheet on saatu kaikille 18 nuorelle.

Kuva Mikko Heikkilä

Lauantaina 27.5. pidimme vajaan parin tunnin pituisen isäntäperhekoulutuksen. Osallistujia oli yllättävän hyvin paikalla vaikka samaan aikaan kesän valmistelut painoivat ja formulat ajoivat aika-ajokierroksia. Kahvin ja esittelyiden jälkeen kerroimme lyhyesti Rotary-toiminnasta ja eri nuorisovaihtomuodoista. Sen jälkeen päästiin itse asiaan. Kerroimme leirin ohjelman sekä säännöt ja yhdessä kysellen ja keskustellen mietimme perheviikon ohjelmaa. 

Kuva Jaakko Repo

Tapahtuma oli mielestäni erittäin onnistunut ja saatiin aikaan hyvää keskustelua isäntäperheenä toimimisesta. Jokainen oli saanut muutamaa päivää aikaisemmin heille tulevan nuoren yhteystiedot, joten tilaisuuden jälkeen oli helppo ottaa yhteyttä häneen ja toivottaa tervetulleeksi Etelä-Karjalaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti