keskiviikko 10. toukokuuta 2017

Tampereen OB-2 koulutus

Vuosi- ja kesävaihto-oppilaiden valtakunnallinen koulutus pidettiin tänä vuonna ensimmäistä kertaa Tampereen ammattikorkeakoulussa lauantaina 6.5.2017. Aktiiviset rotarit ja rotexit olivat jo aikaisin aamulla laittamassa paikkoja kuntoon. Ohjelma alkoi virallisesti klo 9.00 ilmoittautumisella ja aamukahvittelulla.


Sen jälkeen oli rotexien warm-up. Leikkimielisellä yhteislaulu-tanssiesityksellä saatiin hymy jokaisen osallistujan kasvoille.



Aamujumpan jälkeen alkoi virallinen koulutusosuus. Esittelyiden jälkeen rotexit kertoivat vaihtokokemuksistaan noin 500 osallistujalle. Tämän jälkeen ohjelma eriytyi kesä- ja vuosivaihtarien osalta ja lopuksi vuosivaihtaritkin jakautuivat maakohtaisiin ohjelmiinsa.

Iltapäivällä kokoonnuttiin vielä kaikki yhteen saliin, jolloin kuultiin lääkärin puheenvuoro sekä muistutettiin vaihto-vuoden säännöistä ja turvallisuudesta.


Oli hieno nähdä uusia vaihtareita ja keskustella mieltä askarruttavista asioita. Monelle lähtö alkoi konkretisoitua ja jännitys oli käsinkosketeltavissa. Toivottavasti saadaan pian tarvittavat paperit ja päästään aloittelemaan viisumienhakua.

Osa käydyistä asioista löytyy rye.fi-nettisivuilta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti